Softver za upravljanje građevinskim projektima

Pratite napredak projekta, povežite svoj tim i riješite probleme kako biste isprve osigurali besprijekoran tijek projekta

PlanRadar

Over 150,000 users across 75+ countries are eliminating paperwork with PlanRadar

Upravljanje cijelim gradilištem na jednoj platformi

Povećajte produktivnost

Povećajte produktivnost

U fazi izgradnje objekta uvijek se pridržavajte rasporeda s trenutnim ažuriranjima napretka projekta koja vam omogućuju da svoj plan prilagodite zadacima dotičnog dana.

Povežite ured s gradilištem

Povežite ured s gradilištem

Nadgledajte i dokumentirajte napredak na licu mjesta putem mobilne aplikacije dizajnirane za upravljanje građevinskim projektima.

S povjerenjem upravljajte kvalitetom projekta

S povjerenjem upravljajte kvalitetom projekta

Smanjite ponavljanje radova koristeći standardne obrasce za provjeru kvalitete, kontrolne popise i izvješća.

Za učinkovitu interdisciplinarnu suradnju između naših timova potrebna su digitalna rješenja. Uz PlanRadar osiguravamo besprijekornu dokumentaciju i pametnu komunikaciju potrebnu za uspješne projekte.

Karl-Heinz Strauss, direktor društva Porr AG

Pratite napredak projekta

Pratite napredak projekta

Brzo prepoznajte potencijalne probleme i pratite napredak projekta izravno na građevinskom nacrtu.

 • Transparentni zadaci – Odmah pregledajte dovršene radove ili radove koji su trebali biti dovršeni i pregledajte ažurirane statuse u stvarnom vremenu.
 • Oznake u nacrtima – Sve građevinske aktivnosti označene su u 2D nacrtima ili BIM modelima.
 • Fotografije & i dokumentacija različitih formata – Govorne poruke, fotografije, videozapisi, tekstualne poruke i povijest komunikacije pohranjeni su na jednoj platformi.
Omogućite povezivanje i suradnju kako biste potaknuli uspješan projekt

Omogućite povezivanje i suradnju kako biste potaknuli uspješan projekt

Zahvaljujući mobilnoj komunikaciji na gradilištu svi sudionici svaki dan znaju koji se radovi moraju izvršiti.

 • Razgovor unutar aplikacije & push notifikacije – Povežite članove tima na gradilištu i u uredima te osigurajte brzo donošenje važnih odluka.
 • Besplatno za podizvođače – Pratite cjelokupnu komunikaciju – čak i komunikaciju s vanjskim suradnicima.
 • 15+ jezika proizvoda – Omogućite svom timu da učinkovito odradi svoj posao na jeziku po vlastitom izboru.
Riješite probleme i osigurajte besprijekoran tijek gradnje

Riješite probleme i osigurajte besprijekoran tijek gradnje

Za bolju kvalitetu izgradnje ujednačite procese nadzora i osigurajte dosljednost podataka.

 • Standardni kontrolni popisi – Nadzor izvršite svaki put na isti način. Provjerite stotine detalja u jednom obrascu kojemu imaju pristup svi članovi tima na bilo kojem uređaju.
 • Dodajte popis nedostataka na gradilištu – Izravno na gradilištu izradite mobitelom svoj popis nedostataka.
 • Izvanmrežni način rada – Prikupljajte podatke, neovisno o tome imate li pristup mreži ili ne, i sinkronizirajte ih čim se vaš uređaj ponovno spoji na mrežu.
Izvješća o napretku gradnje i građevinski dnevnici

Izvješća o napretku gradnje i građevinski dnevnici

Automatizirajte dnevna izvješća o napretku građevinskih radova i izvješća izravno na gradilištu, bez potrebe naknadne obrade građevinskih dnevnika, i mnogo više!

 • Standardni građevinski dnevnici – U predloške svaki dan preuzmite podatke u formatima koji odgovaraju standardima sektora ili željama klijenta.
 • Mobilno prikupljanje informacija – Izravno na gradilištu izradite izvješća o napretku gradnje ili zapisnike o primopredaji te ih preko svog mobilnog uređaja podijelite s drugima.
 • Digitalno praćenje podataka – Sveobuhvatna baza podataka o aktivnostima i izvješća u slučaju odštetnih zahtjeva odmah su dostupni.

Koristi koje imate od PlanRadarove aplikacije za upravljanje građevinskim projektima:

Povećana produktivnost.

Povećana produktivnost. Najnoviji nacrti, najaktualnija dokumentacija i ažuriranja nadohvat ruke. Uštedite vrijeme prateći informacije.

Manje ponavljanja radova.

Manje ponavljanja radova. Ujednačite zadatke i procese pomoću vrlo fleksibilnih obrazaca i na taj način izbjegnite pogreške.

Koraci na daljinu.

Koraci na daljinu. Označite radove dovršenima sa bilo koje lokacije.

S povjerenjem upravljajte svojim timom.

S povjerenjem upravljajte svojim timom. Zahvaljujući podesivim dopuštenjima za pristup podacima članovi tima usredotočeni su samo na one informacije koje su im potrebne.

Sigurnost podataka i sigurna pohrana podataka.

Sigurnost podataka i sigurna pohrana podataka. Nema više izgubljenih dokumenata. Sve je pohranjeno u oblaku.

Isporučite dovršene projekte.

Isporučite dovršene projekte. Upravljajte svim radnim koracima, od građevinskih dnevnika preko zapisnika o primopredaji pa sve do upravljanja zahtjevima i mnogo više.

Rješenja za upravljanje građevinskim projektima

Upravljanje zadacima

Upravljanje zadacima

Možete dodijeliti zadatke i odrediti rokove izravno u PlanRadaru , a podizvođači besplatno mogu ažurirati status zadataka.

Doznajte više
Označivanje nedostataka i potrebnih popravaka

Označivanje nedostataka i potrebnih popravaka

Na gradilištu na svom mobilnom uređaju sastavite popis nedostataka i potrebnih popravaka. Jednim klikom izvezite označena mjesta u predloške popisa nedostataka i potrebnih popravaka.

Doznajte više
Inspekcije na gradilištu & provjere sigurnosti

Inspekcije na gradilištu & provjere sigurnosti

Olakšajte svoje radne procese pomoću fleksibilnih kontrolnih popisa, od protupožarne zaštite do mjera sigurnosti u okolnostima epidemije COVID-19 i mnogo više. Iskoristite svoje vrijeme na gradilištu učinkovito.

Read more

FAQs

Što je softver za upravljanje građevinskim projektima?

Softver za upravljanje građevinskim projektima je alat kojim se tijekom cijelog ciklusa projekta automatiziraju i pojednostavljuju procesi, povezuju različiti radni koraci i podaci. Takav softver čini timski rad učinkovitijim i produktivnijim te se može koristiti u različitim projektima, uključujući komercijalne projekte, projekte u teškoj industriji te inženjerske, institucionalne i stambene projekte.

Kod odabira softvera za upravljanje građevinskim projektima morate obratiti pažnju na sljedećih 5 aspekata:

 • Upravljanje dokumentacijom
 • Povezivanje tima
 • Planiranje
 • Praćenje i izvješćivanje
 • Mobilne mogućnosti

U kvalitetnom građevinskom projektu uvijek se kombiniraju različite značajke i vodi se jasna evidencija kako bi svaki sudionik projekta znao što mora raditi i kada. Od vitalnog je značaja da za svoj tim odaberete vrhunsko rješenje za upravljanje građevinskim projektom. A PlanRadar je takvo rješenje. PlanRadar uspješno objedinjuje svih 5 gore navedenih značajki i može se pohvaliti činjenicom da ima i korisničko web sučelje i prilagođenu mobilnu aplikaciju. Sve vam to omogućuje fleksibilan rad, a na gradilištu pristup podacima projekta s mobilnog uređaja.

Čitajte dalje i saznajte kako na svom radnom mjestu možete implementirati ovaj software: https://planradar.com/gb/construction-management-software

PlanRadar omogućuje intuitivnu izradu projektne dokumentacije i nudi softversko rješenje za upravljanje nedostacima u građevinskom sektoru. Svi sudionici projekta mogu na jednostavan način izraditi popis zadataka, pametnim telefonom ili tabletom zabilježiti nedostatke te nadležnim podizvođačima na gradilištu dodijeliti zadatak za otklanjanje nedostataka.

PlanRadar omogućuje građevinskim stručnjacima da surađuju u projektima sa bilo kojeg uređaja spojenog na internet na kojemu imaju pristup podacima o nedostacima (fotografijama, videozapisima, dopisima, lokacijama označenima na digitalnim nacrtima i još mnogo toga), crtežima i dokumentaciji. Ovim načinom rada tjedno se u građevinskom projektu može uštedjeti i do 7 radnih sati. Funkcije filtera omogućuju pretraživanje rokova, zadataka, podizvođača i mnogo više. PlanRadar u građevinskim projektima za cijeli menadžerski tim predstavlja ogromnu pomoć i poboljšava učinkovitost! Aplikacija je dostupna za iOS i Android. Aplikacija za Windowse stiže uskoro. Isprobajte PlanRadar besplatno!

Da! PlanRadar nudi svim potencijalnim korisnicima 30 dana besplatnog probnog razdoblja kako bi potencijalni korisnici ovaj softver mogli testirati u praksi. Tijekom besplatnog probnog razdoblja možete zatražiti i besplatnu konzultaciju u kojoj će vam naš posvećeni tim pokazati kako najbolje koristiti PlanRadar.

Osim toga, u svoj projekt možete pozvati i druge podizvođače ili sudionike projekta. Prije završetka probnog razdoblja od nas ćete primiti e-poštu s podsjetnikom. Ako odlučite da se nećete pretplatiti na jedan od ponuđenih paketa, možete preuzeti podatke projekta koje ste prethodno odn. tijekom probnog razdoblja unijeli. Vaš će se račun automatski ugasiti i nećete morati platiti nikakve troškove.

PlanRadarovo rješenje za upravljanje građevinskim projektima može se koristiti u poduzećima bilo koje veličine. Ovaj je softver zbog niske cijene vrlo atraktivan posebno za mala poduzeća (od 26 € mjesečno za osnovni paket koji je namijenjen jednom administratoru i omogućuje učitavanje do 10 digitalnih nacrta). Osim toga, neograničenom broju podizvođača omogućuje besplatan pristup projektu.

Da, PlanRadar se može koristiti zajedno s različitim rješenjima. PlanRadar nudi otvoreni API. Ako ste u potrazi za specifičnom integracijom softvera, u pravilu postoji rješenje za postizanje onoga što vam je potrebno. Za upravljanje nacrtima i dijeljenje dokumentacije PlanRadar je u svoj rad integrirao Dropbox, Google-Drive i OneDrive.

Da. Naš se ured nalazi u Zagrebu. Savska cesta 32, 10 000 Zagreb, telefon: +385 1 7776 144.

Naš tim prodaje vrlo rado će vas primiti i objasniti sve funkcije ovog jedinstvenog softvera. Uz 30 dana besplatnog probnog razdoblja i besplatne demo verzije dobit ćete dovoljno informacija za ispravan odabir najboljeg softvera za upravljanje građevinskim projektima. Posjetite naš ured i upoznajte naš tim osobno.

Get started in 4 easy steps.

1. Izradite besplatni račun

2. Prenesite nacrte

3. Pozovite članove tima

4. Preuzmite aplikaciju